Fit blijven in tijden van corona?

Hoe gaat ie daar? Alles onder controle? Kan je fit blijven in tijden van corona?🤷‍♂️

Bewegen; voor veel mensen is dat onderdeel van een routine. Standaard elke dinsdagavond naar de sportschool of de tennisvriend die op maandagochtend al belt of jullie klaar zijn voor de wedstrijd van zaterdag? Nu is er al enige tijd een uitzonderlijke situatie. De routine, maar ook de motivatie kan weg vallen in tijden van corona. Het is belangrijk om een de gezonde levensstijl vast te houden, daar hoort beweging natuurlijk ook bij. Zo blijf je fit in tijden van corona!

Een hele dag binnen achter je pc doet weinig goeds voor je lichaam. Als marketeer zit ik hele dagen op een stoel achter mijn beeldschermen. Leuk maar niet gezond voor mijn lichaam. Online actief in beweging betekent offline ook actief in beweging blijven om gezond en vitaal te blijven

TIPS en TRICKS -> FIT in tijden van corona

Heb jij ook weleens hoofdpijn, koude handen, last van je nek of een kromme houding? Tijd voor beweging. Hieronder een aantal tips die jou helpen met een gezonde(re) thuiswerkdag:

– Start je de dag onder de douche? Draai de temperatuur eens helemaal terug: KOUD. Hoelang hou je dit vol? Voel wat voor kracht er vrijkomt? Je voelt dat je leeft:D

– Maak voor jezelf een planning en niet te vergeten zet vinkjes bij afgeronde zaken ✅

– Ga tijdens momenten van ontspanning bij het raam zitten en kijk 5 minuten DOM naar buiten. Even lekker dromen en genieten van al het moois. Daglicht ipv blauwlicht.

– Koude voeten of handen? Doe tussendoor eens 40 squats, 20 push ups en situps. Hierna kan je weer vrolijk aan het werk!

– Luister eens een podcast op de achtergrond, hierbij beveel ik EINDBAZEN en FIRST Mark Tuitert zeker aan! Sport, voeding, marketing, ondernemen en een gezond lijf. Deze bazen gaan hierover uitgebreid in gesprek.

-Trek ‘s avonds je hardloopschoenen aan en ga naar buiten!

Online en offline in beweging! #FIT #marketing #sport #work #thuiswerken

Thuiswerken in tijden van Corona

Ivan Schuppert

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *