Merkidentiteit creëren?

MENSEN MAKEN MERKEN 🙋‍♂️🙋‍♀️ Zij zijn het kloppende hart van je merkidentiteit!

Content marketing maakt deel uit van je online strategie. Dit wordt vaak over het hoofd gezien door bedrijven, aangezien ze eerst nadenken over kanalen, branding en technieken. Maar de kern van het verhaal en de boodschap zijn essentieel. De contentstrategie vormt een rode draad door je strategie en is daarom absoluut onmisbaar binnen elke online strategie.

Content marketing is het onderwerp in 2021 als het gaat om marketing. Om dieper op de stof in te kunnen gaan, geven we jou een waardevolle tip: creëer een brand personality op basis van brand persona’s. Schrijf elk verhaal en stukken content alsof je het aan deze persona schrijft. Zo wordt het schrijven van content in ineens een stuk gemakkelijker.

En nog wat: een sterk merk heeft een verhaal en brengt een gevoel teweeg. Het Merk-dna van je organisatie vormt de basis voor branding en communicatie. Het gevoel van verbondenheid met de organisatie is cruciaal om sterke klantrelaties op te bouwen.

Wij maken onze uitingen tegenwoordig lekker persoonlijk d.m.v. beeld en tekst. En ja, dit maakt ons werk als marketeers ook zo leuk. 🏆

#marketing #branding #employeebranding

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *